Uutisia

Uutisia: 1 - 2 (2 yhteensä.)
 Sivu:  
1
 


 Helmikuu 2020 - 03.02.2020

Hämeessä ei ota talvi tullakseen, mutta verstaalla on tunnelma hyvä. Valmistamme tuotteita asiakkaiden tilausten mukaan. Vöitä, kärpäslätkiä, poronnahkarannekeita jne valmistuu mukavaan tahtiin. Kevät on suunniteltu asiakkaiden tarpeiden mukaan tuotantoa aikatauluttaen.

Verkkokauppamme toimii normaalisti.  Sähköpostitse ja soittamalla erikoistilaukset ja toiveet saa meille tietoon. Myyntitilaisuuksia messujen ja  vastaavien tapahtuminen osalta on luvassa vasta kesällä ja syksyllä.

Suunnitelmissa ja/tai varattuina on Narvan markkinat ja Mikkelin maatalousnäyttely heinäkuussa, Wemmi syyskuussa ja Tampereen kädentaitomessut marraskuussa. Mahdollisuuksien ja kalenterin salliessa muutakin järjestetään ajan saatossa, mutta näillä mennään nyt.

 

 

  Vuosi 2019 - 06.08.2018

Messulippujen 10 kpl Tampereen messuille 15.11. - 17.11.2019 arvonta on suoritettu

Onnea voittajille - lipun saavat:
Eveliina Huutonen
Reijo Leino
Sini Salminen
Eija Kokkonen
Aino Purhonen
Alena Lavrenchuk
Minja Kuula
Anne Koivu
Maaret Saarela
Merja Turun

Messuja ja myyntitapahtumia loppuvuodesta 2019

Kauppaan alkaa tulla uusia ideoita ja tuotteita. Messuja ja myyntitapahtumia toteutamme vuonna 2019 valikoidusti. Olemme mukana syksyllä Jyväskylän Wemmissä  käsityöosastolla. Lokakuussa meidät tavoittaa Seinäjoen Areenalta kädentaidot messuilta. Marraskuussa on vuorossa syksyn suurin tapahtuma Tampereen Pirkkahallissa, kun kädentaidot kokoaa kansaa ympäri maata tekemään, kokemaan ja hankkimaan jotakin aitoa ja alkuperäistä - uniikkia. Joulukuussa olemme liikkeellä.- etsimme sopivia kohteita, joissa voimme tavata esim. POP-UP tilanteissa asiakkaita.. Nähdään ...


Uutisia: 1 - 2 (2 yhteensä.)
 Sivu:  
1
 

Jatka