Uutisia

Uutisia: 1 - 2 (2 yhteensä.)
 Sivu:  
1
 


 Toukokuu 2020 - 03.02.2020

Korona on ollut iso puheenaihe läpi talven ja kevään. Nyt paistaa ulkona aurinko ja kesä on aivan oven takana. Sunnitelmat ovat pääosin menneet uusiksi yrityksen tulevien toimintojen osalta. Kesän ja alkusyksyn myyntitapahtumat ovat joko peruttu tai vielä avoimia riippuen pandemian kehityksestä.

Verkkokauppamme toimii normaalisti ja päivittyy piakkoin täysin uudistettuna.  Tavoitteemme on tuoda itseämme tunnetummaksi suuren yleisön piirissä - olemmehan vasta kuoriutunut 70-vuotias yritys. Nyt ja tulevaisuudessa sähköpostitse ja soittamalla toiveita saa meille välitettyä.

Myyntitilaisuuksia messujen ja  vastaavien tapahtuminen osalta on luvassa vasta myöhemmin syksyllä.

Suunnitelmissa varattuna on kädentaitomessut Tampereella marraskuussa. Mahdollisuuksien ja kalenterin salliessa muutakin järjestetään ajan saatossa, mutta näillä mennään nyt.

 

 

  Vuosi 2019 - 06.08.2018

Messulippujen 10 kpl Tampereen messuille 15.11. - 17.11.2019 arvonta on suoritettu

Onnea voittajille - lipun saavat:
Eveliina Huutonen
Reijo Leino
Sini Salminen
Eija Kokkonen
Aino Purhonen
Alena Lavrenchuk
Minja Kuula
Anne Koivu
Maaret Saarela
Merja Turun

Messuja ja myyntitapahtumia loppuvuodesta 2019

Kauppaan alkaa tulla uusia ideoita ja tuotteita. Messuja ja myyntitapahtumia toteutamme vuonna 2019 valikoidusti. Olemme mukana syksyllä Jyväskylän Wemmissä  käsityöosastolla. Lokakuussa meidät tavoittaa Seinäjoen Areenalta kädentaidot messuilta. Marraskuussa on vuorossa syksyn suurin tapahtuma Tampereen Pirkkahallissa, kun kädentaidot kokoaa kansaa ympäri maata tekemään, kokemaan ja hankkimaan jotakin aitoa ja alkuperäistä - uniikkia. Joulukuussa olemme liikkeellä.- etsimme sopivia kohteita, joissa voimme tavata esim. POP-UP tilanteissa asiakkaita.. Nähdään ...


Uutisia: 1 - 2 (2 yhteensä.)
 Sivu:  
1
 

Jatka